Πάτρα: Ψάχνουν τοξική ουσία και στη Μαλένα – Τι είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία - Όσα δήλωσε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπροπουλος.

nekra paidia patra2 1

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως για την υπόθεση-θρίλερ στην Πάτρα, η οποία χωρίς αναμφίβολα έχει συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο – Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, οι Αρχές αναζητούν αν και στην μικρή Μαλένα, είχε χορηγηθεί κεταμίνη, όπως και στην αδερφή της Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή στο τραπέζι έχει τεθεί η περίπτωση εκταφής της Μαλένας, καθώς τόσο σε κύκλους της αστυνομίας, όσο και των ιατροδικαστών υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για την ύπαρξη τοξικών ουσιών, όπως της κεταμίνης (ή άλλης) που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2021 και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» με λευχαιμία.

Επιπλέον, σημειώνεται πως η κεταμίνη ήταν η ουσία που σκότωσε και την 9χρονη αδερφή της Μαλένας, Τζωρτζίνα, στο αίμα της οποίας, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, η συγκέντρωση ήταν τόσο μεγάλη που «μπορούσε να σκοτώσει και ελέφαντα», όπως ανέφεραν οι γιατροί.

Για το θάνατο της Τζωρτζίνας έχει προφυλακιστεί η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τους άλλους δυο θανάτους αλλά και της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης στην Πάτρα.

Περισσότερα σε λίγο…

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr που βγήκαν νωρίτερα στο φως της δημοσιότητα, τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμη περισσότερες συλλήψεις, όχι κατ’ ανάγκην ατόμων που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον ενδεχόμενο φόνο, αλλά ανθρώπων που με κάποιους τρόπους συνετέλεσαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…