Πάτρα: Πώς σώθηκε η γυναίκα που πήδηξε από μπαλκόνι για να γλυτώσει-«Παρέμεινε και αφού πήδηξε η γυναίκα από το μπαλκόνι» (video)

Kαταφύγιο στους γείτονες βρήκε η γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί

ΠΑΤΡΑ Βια

Από παράθυρο ισόγειου διαμερίσματος πήδηξε η γυναίκα από την Πάτρα για να γλιτώσει από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου της, με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει να έχει σοκάρει την κοινωνία και ενώ οι πληγές από την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα είναι ακόμα ανοιχτές.

Το θύμα βρήκε καταφύγιο στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στην ασφάλεια

Τον συνέλαβαν δύο φορές

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr, έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές καθώς ο σύντροφός της τη χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα.

Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που βίωνε, που ούτε καν παπούτσια δεν φορούσε. Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη, ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη, όμως, χθες (05/04) το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες (05/04), στις 3 το απόγευμα, ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ), τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ.

Όπως ανέφεραν γείτονες που ήταν μάρτυρες, άκουσαν φασαρία, να πέφτουν πράγματα και έπιπλα να βγήκαν στον δρόμο να βοηθήσουν τη γυναίκα, την οποία είδαν ξαφνικά να πηδάει

Το θύμα βρήκε καταφύγιο στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Aστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στην ασφάλεια. Μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία, ο κακοποιητής παρέμεινε και αφού πήδηξε η γυναίκα από το μπαλκόνι

 

Ο ίδιος βρίσκεται στα δικαστήρια της Πάτρας και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω μεταχείρισή του.