Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Πως βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου; – Πως «συνδέεται» ο Μάνος Δασκαλάκης

Το ενδιαφέρον των αρχών για το που βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου στρέφεται στην φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

patra 8

Μια νέα διάσταση στην έρευνα για τις συνθήκες δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας φαίνεται πως δίνει το ρεπορτάζ τη ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης συνδέεται.

«Θα ήθελα να αποφύγω τους συσχετισμούς αλλά μια πληροφορία που έχουμε είναι ότι πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε μια φαρμακαποθήκη και αυτό το καταθέτουμε ως στοιχείο που μπορεί να αξιολογηθεί και τίποτα περισσότερο» μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Πάτρα.

Φυσικά και πρόκειται για μια πληροφορία που αν επαληθευτεί θα δώσει άλλη διάσταση στην έρευνα για το αν είχε συνεργούς η Ρούλα Πισπιρίγκου, ποιους και με ποιο τρόπο τη βοήθησαν στο να δολοφονήσει τα τρία παιδιά της.

Την ίδια πληροφορία φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και το To thebest.gr, το οποίο αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των αρχών για το που βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου στρέφεται στην φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Οι ίδιες πηγές του thebest.gr αναφέρουν ότι ο Μάνος είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο πατέρας των τριών παιδιών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά την κεταμίνη μπορεί να την προμηθευτεί κανείς από καταστήματα ή αποθήκες που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα.

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…