Ο ίδιος κατέγραψε την πράξη. Ο ίδιος την ανέβασε στα social media. Και ο ίδιος βρέθηκε να εξηγεί στην κάμερα γιατί έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και τον παρότρυνε να πυροβολήσει από το παράθυρο του μπάνιου τους. Η καταγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού» οδήγησε στη σύλληψη του 35χρονου πατέρα από την Πάτρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
«Φωτοβολίδα δεν είχα να του βάλω»
Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο 35χρονος επιχείρησε να εξηγήσει τα γεγονότα. Ανέφερε ότι ο γιος του είχε μόλις πάρει μετάλλιο και ζήτησε ως «δώρο» να πυροβολήσει. «Φωτοβολίδα δεν είχα να του βάλω. Και του είπα “θα βάλουμε μια σφαιρούλα, θα πάμε μαζί στο μπάνιο και θα ρίξεις μια στον αέρα”», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος έδειξε και το παράθυρο από το οποίο ο 12χρονος πυροβόλησε, το οποίο «βλέπει» σε ανοιχτό σημείο.
Για το ίδιο το όπλο, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για όπλο φωτοβολίδων που αγόρασε έναντι 70 ευρώ σε πανηγύρι της Πάτρας. «Το όπλο αυτό είναι ακίνδυνο και γι’ αυτό με άφησε η αστυνομία ελεύθερο επιτόπου», υποστήριξε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος δήλωσε ότι αγαπά τα όπλα και αγοράζει ψεύτικα, βάζοντας «σκάστρες» για τον ήχο.
Σε άσχημη κατάσταση ο 12χρονος
Σύμφωνα με τον πατέρα, ο ανήλικος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναρωτιέται γιατί η πράξη προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ ρώτησε τον πατέρα του και για την παρουσία αστυνομικών στο σπίτι τους. Στις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, ο 35χρονος απάντησε: «Αν εγώ είμαι ανεύθυνος ή όχι, το ξέρει όλο το Facebook και το TikTok».
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια