Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Κατέρρευσε οροφή εν μέσω εξεταστικής

Μετά τις εικόνες από το ΕΜΠ που λόγω της κακοκαιρίας οι φοιτητές έκαναν εξεταστική χωρίς ρεύμα, έρχονται εικόνες από το τμήμα των μηχανολόγων του Πανεπιστήμιου Πατρών που πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια φοιτητών.

patra

Μετά τις εξεταστικές με φακούς στο ΕΜΠ, προχωράμε στις εξεταστικές με κράνη στο Πολυτεχνείο Πάτρας. Η καταγγελία για πτώση τμήματος της οροφής εν μέσω εξεταστικής έρχεται να υπογραμμίσει την άριστη διαχείριση και την ανάγκη πανεπιστημιακής αστυνομία.

 

Αντιμέτωποι με τις συνέπειες της κυβερνητικής αδιαφορίας για τις πανεπιστημιακές υποδομές και την συντήρηση των κτιρίων στις οποίες στεγάζονται οι σχολές των Πανεπιστημίων της χώρας βρέθηκαν οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Πατρών, καθώς τμήμα της οροφής κατέρρευσε σε αίθουσα όπου διεξάγονταν εξετάσεις, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η διαδικασία της εξεταστικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο πραγματοποιήθηκε υπό το φως φακών, καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, παρουσιάστηκε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να αναγκαστούν να επιστρατεύσουν τους φακούς των κινητών τους τηλεφώνων προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της εξέτασης.