Θολή παραμένει η εικόνα του τραγικού τροχαίου που έχει συγκλονίσει την Πάτρα από το μεσημέρι της Κυριακής, όταν πατέρας και γιός έχασαν τη ζωή τους ενώ επέστρεφαν από βόλτα με την μηχανή τους.
Λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό δυστύχημα άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους στην περιοχή αναζητώντας την κάμερα που είχε ενσωματωμένη στο κράνος του ο 52χρονος οδηγός, ελπίζοντας πως το υλικό από την κάμερα θα ξεδιάλυνε τον τρόπο που η μεγάλου κυβισμού μηχανή εξετράπη της πορείας της. Την εντόπισαν και αμέσως την μετάφεραν στα εργαστήρια για να εμφανίσουν το περιεχόμενό της.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η καταγραφή της κάμερας έχει σταματήσει δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην έχουν ξεκάθαρη εικόνα του τι συνέβη. Έτσι, αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς στο σημείο γίνονται έργα (εδώ και χρόνια) στήριξης της γέφυρας της Περιμετρικής και δεν υπάρχουν άλλες κάμερες στην περιοχή.
Πάντως το σημείο κάτω από την γέφυρα θεωρείται “καρμανιόλα”, καθώς έχουν καταγραφεί τουλάχιστον άλλα τρία τροχαία, όπως αποκάλυψαν κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο tempo24.
Δεκάδες πολίτες από την ώρα που πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός έσπευσαν στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια και κεριά στην μνήμη του γιού και του πατέρα, που έφυγαν τόσο άδικα.
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια