Ένα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, καθώς ένας 14χρονος μαθητής έπεσε θύμα αρπαγής και πρόκλησης σωματικών βλαβών με ρατσιστικό κίνητρο, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άντρα, με τα πλήρη στοιχεία του να έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.
Επισημαίνεται πως τον περασμένο Απρίλιο, ο κατηγορούμενος μαζί με άγνωστα άτομα εξανάγκασαν τον 14χρονο μαθητή να εισέλθει σε αυτοκίνητο, αφού πρώτα άσκησαν βία εναντίον του.
Έπειτα μετέφεραν τον μαθητή σε πλατεία, όπου τον χτύπησαν στο σώμα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και τον έκαψαν με τσιγάρο στο χέρι, εγκαταλείποντάς τον στο σημείο.
Από την προανάκριση προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι οι κατηγορούμενοι, την ώρα που χτυπούσαν τον 14χρονο έθιγαν την εθνική καταγωγή του.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορουμένου θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Ελεύθερος με αναστολή ο 35χρονος για την υπόθεση της 16χρονης
Πάτρα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει στην θάλασσα – Άγνωστα τα αίτια θανάτου
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια