Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε ο 7χρονος στο TikTok με τον άγριο ξυλοδαρμό 9χρονου

«Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω», αναφέρει η μητέρα του 9χρονου θύματος

Πάτρα 1

Ακόμα ένα σοκαριστικό επεισόδιο παιδικής βίας έρχεται στη δημοσιότητα αυτή τη φορά από την Πάτρα, όπου ένας 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια έναν 9χρονο μόνο και μόνο για να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok.

Πρόκειται για τρία αδελφάκια που φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο ένα 9χρονο αγόρι. Ο 7χρονος είχε κινητό και το δίνει σε ένα άλλο παιδί προκειμένου να τραβήξει βίντεο από τη στιγμή που αρχίζει να χτυπά τον 9χρονο. Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχα άλλοι δύο στην παρέα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Στη συνέχεια το θύμα πηγαίνει σπίτι του κλαμένος, περιγράφει στην μητέρα του ότι συνέβη και εκείνη όταν βλέπει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο TikTok, έσπευσε να συναντήσει τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής δευτέρας δημοτικού).

Ο πατέρας του 7χρονου παθαίνει σοκ και δείχνει να μην πιστεύει αυτό που έχει κάνει ο γιος του, ενώ ζητούσε συνεχώς συγγνώμη από τη μητέρα του 9χρονου θύματος, η οποία δεν την δεχόταν.

Η μητέρα του θύματος μίλησε στο MEGA για τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε το παιδάκι της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων:

«Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε.

Eίχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω.

Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι.

Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω.

Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Παπανώτας: Η πρώτη αντίδραση – Καρφιά σε Μπεκατώρου και Κασσελάκη (video)

Αρχαιολόγος της Ολυμπίας καταγγέλλει τους διοργανωτές Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας

«Δημήτρη μου νικάμε»: Η αντίδραση του Π. Ασλανίδη για το πειθαρχικό κατά της εισαγγελέα που «έβγαλε λάδι» τον Τριαντόπουλο