«Πάτησε σκανδάλη»... κυριολεκτικά στα social η Πρωτοψάλτη

Έκπληξη προκάλεσε μαζί με πολλά χιουμοριστικά σχόλια η δράση του Δήμου Αθηναίων, και του  Κώστα Μπακογιάννη, να βγάλει στο δρόμο... την  Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγό και να τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας.

NewsRoom 25/04/2020 | 15:42

Μία διαφορετική...  συναυλία έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με σκοπό να σπάσει την καραντίνα και την μονοτονία των Αθηναίων. Με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι, η ερμηνεύτρια ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό, έπιασε το μικρόφωνο και πέρασε απ' όλα τα στενά και γειτονιές της Αθήνας.

Φυσικά η κίνηση αυτή προήλθε από την πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη που το ανέβασε  στο Instagram.

«Στον δρόμο με Αγάπη» έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων. «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!», έγραψε ο δήμαρχος. 

Φυσικά δεν ξέρουμε από ποιες γειτονιές πέρασε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ποιους ξεσήκωσε, αλλά το φορτηγό πέρασε κι από το Μέγαρο Μαξίμου κι  έβγαλε μέχρι και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από το γραφείο του ενώ εκείνος ήταν διαρκώς σε τηλεσυσκέψεις για να αποφασίσει για την άρση των μέτρων λόγω κορονοϊού, και  είπε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα, να βγει στο δρόμο και να χορέψει με τις επιτυχίες της,(σ.σ μαζί με κόσμο και χωρίς μέτρα προστασίας)  αλλά τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά. Στην κυριολεξία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάτησε σκανδάλη... κανονικά στα social