Πατέρας Καρολαϊν : «Θα αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας»

Τι απαντά ο Αναγνωστόπουλος από τη φυλακή

NewsRoom 22/05/2022 | 12:42

O μεγαλύτερος φόβος του είναι η στιγμή που θα αναγκαστεί να πει στην εγγονή του ποιος σκότωσε τη μητέρα της εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο πατέρας της Καρολαϊν Κράουτς.


Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι τρέμει αυτή την ημέρα, γιατί θα πρέπει να της απαντήσει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε πως θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί ποτέ με το δολοφόνο της μητέρας της, ενώ τόνισε ότι θα διασφαλίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί ποτέ την κόρη του.

Για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 11,5 χρόνια, ο κ. Κράουτς με πικρία δήλωσε ότι "αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την κόρη του".

Τέλος, έκανε αναφορά και στους γονείς του 34χρονου πιλότου, εκφράζοντας την άρνησή του να τους δει, αφού όπως εξομολογήθηκε, δεν δύναται να ελέγξει το μίσος του για το γιο τους, αλλά και την πεποίθηση των ίδιων ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι αθώος.


Τι απαντά ο Αναγνωστόπουλος

Στην παραπάνω συνέντευξη του πατέρα της Κάρολαϊν απάντησε μέσω του δικηγόρου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη μικρή Λυδία.

"Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δε θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του κ. Κράουτς για τα οικονομικά του ζευγαριού και τις κατηγορίες εναντίον του 34χρονου πιλότου ότι "άρπαζε τα χρήματα" που έστελναν στην Κάρολαϊν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά: "Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια".