Newsroom

Newsroom

Πατέρας φέρεται να σκότωσε το έξι μηνών παιδί του πετώντας του το κινητό

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη στην περιοχή της Σητείας, ο θάνατος ενός εξάμηνου βρέφους το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ο πατέρας του, φέρεται να πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στη σύζυγό του. Το κινητό φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε θανάσιμα το βρέφος που βρισκόταν στην αγκαλιά της.

5880872f1dc5247a078b46f9

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 52χρονος άνδρας – υπάλληλος του δήμου Σητείας – επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση (κοπή πίτας) κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ο 52χρονος κατά την επιστροφή του στο σπίτι βρήκε την 30χρονη σύζυγό του και το 6 μηνών αγοράκι του και – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγό του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος σύζυγος χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Ο πατέρας έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Νεάπολης Λασιθίου.

Τα σενάρια που εξετάζονται για τις συνθήκες της τραγωδίας

Τρία είναι τα σενάρια που εξετάζονται για τις συνθήκες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε χθες στο σπίτι του 52χρονου στην Σητεία.

Το πρώτο σενάριο είναι πως κατά την διάρκεια του καυγά ο 52χρονος πέταξε το κινητό τηλέφωνό του στη σύζυγό του ωστόσο το κινητό χτύπησε το 6μηνών παιδί.

Το δεύτερο σενάριο – που φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο – αναφέρει πως ο 52χρονος χτύπησε την σύζυγό του την ώρα που εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος και έπεσαν και οι δύο στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα το παιδί.

Το τρίτο σενάριο, αναφέρει πως πάνω στον καυγά ο 52χρονος πήγε να χτυπήσει την σύζυγο ωστόσο χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να πέσει από την αγκαλιά της μητέρας του και να τραυματιστεί βαρύτατα.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…