Πατέρας δύο παιδιών ο Αρχιφύλακας Μαρτζάκλης

«Η Ελληνική Αστυνομία θρηνεί τον θάνατο ενός ακόμη αστυνομικού, του 35χρονου Αρχιφύλακα Βασιλείου Μαρτζάκλη, πατέρα δύο παιδιών, που έχασε την…

martzaklis

«Η Ελληνική Αστυνομία θρηνεί τον θάνατο ενός ακόμη αστυνομικού, του 35χρονου Αρχιφύλακα Βασιλείου Μαρτζάκλη, πατέρα δύο παιδιών, που έχασε την ζωή του προσπαθώντας να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, εκτός υπηρεσίας, αλλά εν ώρα καθήκοντος προς την κοινωνία». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Δένδιας, σχετικά με τη δολοφονία του Αρχιφύλακα Βασιλείου Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα Ηλείας, χθες το βράδυ, κατά την προσπάθειά του να συλλάβει δράστη απόπειρας διάρρηξης και συμπλήρωσε:

«Eκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και όλους τους οικείους του». Με εντολή του Υπουργού, οι σημαίες σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα κυματίζουν σήμερα μεσίστιες.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο άτυχος 35χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου προσπάθησε να βοηθήσει έναν συνομήλικό του φίλο και γείτονα, που αντιλήφθηκε έναν διαρρήκτη να προσπαθεί να εισέλθει στο σπίτι του. Ο δράστης μαχαίρωσε και τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη και επίσης μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον συλλάβει. Ο 30χρονος Έλληνας ΡΟΜΑ ληστής εντοπίστηκε στη συνέχεια και συνελήφθη και όπως προέκυψε ήταν σεσημασμένος κακοποιός. Είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…