Πατέρας 16χρονου: «Συγγνώμη, δεν μου φταίνε τα παιδιά του αστυνομικού»

Ο πατέρας του 16χρονου Ρομά ζήτησε συγγνώμη για τις εμπρηστικές δηλώσεις και τις απειλές που εκτόξευσε σε βάρος του αστυνομικού που τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του, πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

roma 1 1024x723 1

Συγγνώμη ζητά για προηγούμενες δηλώσεις του ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό που δέθηκε από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

«Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά του. Αλλά θέλω να δικαστεί ο αστυνομικός. Ήμουν τρελαμένος και δεν ήξερα τι έλεγα και επίσης να μην έρθει κανένα παιδί στη θέση του παιδιού μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 16χρονου μιλώντας στο MEGA.

 

Σημειωτέον ότι ο πατέρας του 16χρονου σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως αν οι Αρχές αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό, θα τον κάνει να «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα».

Την συγνώμη του πατέρα του 16χρονου όμως, δεν φαίνεται να συμμερίζεται, ο παππούς του ο οποίος απειλεί  ότι εάν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…