Newsroom

Newsroom

Πάστορας παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρά κορίτσια – Tους έταζε γλυκά και καραμέλες

Κατηγορίες πως παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε κορίτσια, προσφέροντάς τους καραμέλες, αντιμετωπίζει ένας πάστορας από την Ιντιάνα.

59ea54e41dc5245a438b45e9

Όπως γράφει η εφημερίδα New York Post, ο 72χρονος Garry Evans συνελήφθη την Τετάρτη και κατηγορείται για παρενόχληση παιδιών και σεξουαλική επίθεση. Η έρευνα άρχισε τον Σεπτέμβριο, όταν ένα 3χρονο κορίτσι μίλησε στη μητέρα του για όσα συνέβαιναν.

Το κορίτσι κατέθεσε στην αστυνομία πως ο Evans την παρέσυρε στο γραφείο του στην εκκλησία του στη North Spencer Street στο Rushville. Εκεί κατέβασε το παντελόνι του, την ανάγκασε να αγγίξει το πέος του και της είπε να μην μιλήσει σε κανέναν.

Έτσι εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και η αστυνομία κάλεσε τους πιστούς που πήγαιναν στη συγκεκριμένη εκκλησία να ρωτήσουν τις κόρες τους για τον Evans. Έτσι, εμφανίστηκαν άλλα τέσσερα κορίτσια κάτω των 10 ετών που φαίνεται να ήταν θύματά του.

Ο Evans κατηγορείται πως άγγιζε ένα μικρό κορίτσι με τρόπο απρεπή «σχεδόν κάθε φορά που πήγαινε στην εκκλησία και γελούσε κάθε φορά που εκείνο προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Ένα άλλο κορίτσι κατήγγειλε πως την παρενοχλούσε τακτικά και μια φορά έφυγε από το γραφείο του για να τον αποφύγει. Όλα τα περιστατικά φαίνεται πως συνέβησαν στο γραφείο του ιερέα, ο οποίος ξεγελούσε τα κοριτσάκια λέγοντάς τους πως θα τους δώσει γλυκά και καραμέλες.

Η αστυνομία πιστεύει πως η δράση του 72χρονου είχε διάρκεια πολλών χρόνων.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.