ΠΑΣΟΚ: Στρατηγική σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «στρατηγική σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής». Το ΠΑΣΟΚ,…

pasok 2 0

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «στρατηγική σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής». Το ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενο στην πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ» και μετά την δήλωση πως η ΔΗΜΑΡ αρνείται να προσμετρηθούν οι ψήφοι της με αυτές της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζει πως «οι κρυφοί συνέταιροι αποκαλύπτονται»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

“Παλλαϊκό μέτωπο” με τη Χρυσή Αυγή επιτυγχάνει ως φαίνεται να συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αιχμή το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ. Τελικά εκεί τον οδήγησε η πολιτική του διχασμού, του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.

Μετά τη δήλωση του κ. Κουβέλη, με την οποία αρνείται να προσμετρηθούν οι ψήφοι της ΔΗΜΑΡ με αυτούς της Χρυσής Αυγής, οι κρυφοί συνέταιροι αποκαλύπτονται.

Μένει να δούμε τώρα τι θα πράξουν ορισμένοι ανεξάρτητοι βουλευτές, τουλάχιστον εκείνοι που θέλουν να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους.

Η στρατηγική σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα, ιδιαίτερα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ότι η σύμπλευση θα συνεχιστεί με επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος των θεσμών της δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει συνεπώς το θέατρο του συνταγματικού παραλόγου. Στο όνομα του Συντάγματος και με πρόσχημα την πρόταση για δημοψήφισμα -που δεν συγκεντρώνει καμία από τις απαιτούμενες από το Σύνταγμα προϋποθέσεις και κυρίως την αναγκαία αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών- ακυρώνει τη γραμμή άμυνας του συνταγματικού τόξου απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…