Newsroom

Newsroom

ΠΑΣΟΚ: Εκλογή αρχηγού με μία μόνο υποψηφιότητα

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συμμετάσχουν στη εκλογή νέου αρχηγού, με την…

pasok

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συμμετάσχουν στη εκλογή νέου αρχηγού, με την όλη διαδικασία να έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα, λόγω της μοναδικής υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Κρας τεστ για το κίνημα αλλά και το νέο αρχηγό θα αποτελέσει το ποσοστό συμμετοχής στη διαδικασία. Αναλυτικότερα η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 9.00 και ολοκληρώνεται στις 17.00. Οι εσωκοματικές εκλογές διεξάγονται σε 768 εκλογικά κέντρα, στα οποία λειτουργούν 1074 κάλπες.

Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών αποτελούνται από μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων της χώρας, με τη συμμετοχή και εποπτεία μελών των Συντονιστικών Επιτροπών των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών.

Η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), που εποπτεύει την εκλογική διαδικασία, θα εκδώσει τα πρώτα αποτελέσματα αμέσως μετά την πιστοποίηση των εγγραφών και την παραλαβή, από το ηλεκτρονικό σύστημα, του 25% των ψηφοδελτίων.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…