Πασχάλης Τσαρούχας: «Η αγωγή του Κιμούλη είναι κίνηση εκφοβισμού» (video)

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ μίλησε για την αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης.

«Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των γυναικών που υποστήριξαν δημοσίως ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν απόφαση του ΔΣ του σωματείου μας. Θεωρώ αυτονόητο ότι εφόσον πέντε άτομα βγαίνουν και λένε ότι έχουν πρόβλημα με κάποιον, το σωματείο οφείλει να εκκινήσει διαδικασία.

Το σωματείο θεώρησε ότι προσβάλλεται όταν ένα μέλος του κατηγορείται από τόσες κοπέλες και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Όλες οι γυναίκες που είδατε στα ΜΜΕ κλήθηκαν να καταθέσουν, και η Κατερίνα Λέχου και η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή Πάμε Δανάη και και τον Άρη Καβατζίκη .

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε στη συνέχεια: «Τα πρακτικά όλων των καταθέσεων παραδόθηκαν στον κύριο Κιμούλη, ενώ και ο ίδιος κλήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού του σωματείου. Ήταν απόφαση του ΔΣ να ανοίξει το ζήτημα σε σχέση με τις καταγγέλλουσες, δεν το αποφάσισα εγώ. Αυτό που συμβαίνει είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού, εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, εμείς θα συνεδριάσουμε και θα κλείσουμε την υπόθεση».

«Είναι καθαρά κίνηση εκφοβισμού πριν από την τελευταία συνεδρίαση του πειθαρχικού. Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κληθεί να απολογηθεί επί των καταθέσεων των κοριτσιών και αντί να απολογηθεί, προτίμησε να μας στείλει αγωγές.

Φυσικά και μίλησα με τον δικηγόρο μου και δεν ανησυχώ για το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ. Σε όλα τα ζητήματα που βάζει ο κύριος Κιμούλης στην αγωγή του υπάρχουν απαντήσεις με στοιχεία, λεπτομέρειες και τεκμηρίωση. Μακάρι η υπόθεση να πάει στο ακροατήριο για να μάθει η κοινωνία όλες τις λεπτομέρειες», είπε κλείνοντας ο Πασχάλης Τσαρούχας.

 

Τρόμος πάνω από την Κύπρο: Ημίγυμνη γυναίκα επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας «Allahu Akbar»

Τρόμος πάνω από την Κύπρο: Ημίγυμνη γυναίκα επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας «Allahu Akbar»

Μια γυναίκα, η οποία έμεινε με τα εσώρουχά της μέσα σε πτήση από Λάρνακα προς…

Αγωνία στο αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Air France στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αγωνία στο αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Air France στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Συναγερμός σήμανε όταν πυκνοί καπνοί γέμισαν το χώρο του πιλοτηρίου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.