«Το Πάσχα τελείωσε κύριε Πάσχα, πες το και στον Στουρνάρα»

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στο δεξί χέρι του Γιάννη Στουρνάρα, Γιώργο Πάσχα, ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει δεύτερη, κατά μέτωπον επίθεση κατά του στενού συνεργάτη του κεντρικού τραπεζίτη

2465117 1

Με αφορμή δήλωση του κ. Πάσχα που υποστήριξε ότι «ουδέποτε είχα ή έχω ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο σε οποιαδήποτε τράπεζα» ενώ είχε προηγηθεί η αποκάλυψη ότι έλαβε ενδοϋπηρεσιακά (θαλασσο)δάνεια άνω των 800.000 ευρώ το 2007 από την Εθνική Τράπεζα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εκφράζει διάφορα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση με ανάρτησή του στο Facebook.

Αφού προέβη σε δριμεία κριτική προς συγκεκριμένα ΜΜΕ, χρεώνοντας τους ότι έκρυψαν την είδηση της κακουργηματικής δίωξης του Γιώργου Πάσχα, κάνοντας παράλληλα λόγο για «πληρωμένους δημοσιογράφους και… κανίς της διαπλοκής», ενώ από το στόχαστρό του ξέφυγε και ο κεντρικός τραπεζίτης, με τον Παύλο Πολάκη να αναρωτιέται γιατί δεν έχει απολύσει ακόμα τον εν λόγω συνεργάτη, και γιατί δεν έχει παραιτηθεί μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ρωτάει τον κ. Πάσχα εάν ο εισαγγελέας που άσκησε τη δίωξη είναι… ψεύτης ή «εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα, λέει:

«Δηλαδη ο εισαγγελεας που σου ασκησε κακουργηματικη διωξη για τρια δανεια αρθροιστικου υψους 800.000 ευρω περιπου, αποδεικνυοντας πως δεν εχεις γυρισει πισω ουτε μισο ευρω ,τα οποια πηρες εναντι μετοχων και καλα (που απο 44 ευρω εχουν πεσει στο 1 ευρω αξια ) που επρεπε να τα γυρισεις σε 12 μηνες και παιρνεις δεκα χρονια παρατασεις χωρις να δινεις ουτε τους τοκους ,που δεν εβαλες καμια αλλη εξασφαλιση…δηλαδη αυτος ο εισαγγελεας διαφθορας ειναι ψευτης, δεν ξερει τι του γινεται η ειναι εγκαθετος του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.

Στο τέλος, μάλιστα, επισημαίνει: «Εχει και ΘΡΑΣΟΣ ο κυριος “διευθυντης εποπτευομενων φορεων” της Τραπεζας της Ελλαδας!!!! ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑ …..Πεστο και στο Στουρναρα».

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…