Πάρτι στο Twitter με τον φυσιογνωμιστή που… αποθέωσε τον Μητσοτάκη

Μετά την παραίτηση Αντώνη Διαματάρη, ίσως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκεφτεί να τοποθετήσει στην θέση του πρώην υφυπουργού, τον  φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκη.

C745F6BB 3C74 478F A072 03D57ED8125C

Ο ειδικός φυσιογνωμιστής, ονόματι Έβαν Γεωργουλάκης, που βγήκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR για να σχολιάσει τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογαν, ίσως του ανοίξει την πόρτα για μια θέση στην κυβέρνηση των ”άριστων” του πρωθυπουργού.

Και αυτό διότι τόσο ο ίδιος, όσο και το Star, προσπάθησαν να πείσουν… σε μια άνευ προηγουμένου κωμικοτραγική προπαγάνδα  ότι ο πρωθυπουργός είναι τελικά ικανός να διαπραγματευτεί τα εθνικά θέματα της χώρας.

Όπως φαίνεται, αυτή η ομολογουμένως- πρωτότυπη-αστεία-προσπάθεια, του Έβαν Γεωργουλάκη όπως του τηλεοπτικού σταθμού, δεν βρήκε υποστηρικτές αλλά έδωσε τροφή για άφθονο γέλιο και διάθεση για σκωπτικά σχόλια (ιδίως αν αναλογιστεί κάποιος τη συγκυρία και τη σοβαρότητα της συνάντησης των δύο ηγετών), στα social media.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι χρήστες που πρότειναν στον Κυριάκο Μητσοτάκη… μετά την παραίτηση Αντώνη Διαματάρη, να σκεφτεί να τοποθετήσει στην θέση του πρώην υφυπουργού.

https://www.youtube.com/watch?v=hIDritM_CPw&feature=emb_title

 

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…