«Πάρτι» στο Twitter για το αξύριστο λουκ της κυβέρνησης και τα θολωμένα ρολόγια – «Σβήνουν τις φωτιές με αφρό ξυρίσματος»

Το Twitter δεν θα άφηνε ασχολίαστο το επικοινωνιακό κρεσέντο της κυβέρνησης

My project 1 5

Η κυβέρνηση ήδη από τις προγραμματικές δηλώσεις δείχνει μια εικόνα πλήρους αποδιοργάνωσης με υπουργούς να θέτουν δική τους ατζέντα, να κάνουν προσωπικές εξαγγελίες και τον Παύλο Μαρινάκη να προσπαθεί να μαζέψει το χάος που δημιουργείται.

Ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί μόνο για επικοινωνιακούς λόγους και βλέπουμε κοινή γραμμή από τον πρωθυπουργό μέχρι τον περιφερειάρχη.

Έτσι, λοιπόν, λειτούργησε και τώρα με τις πυρκαγιές και βλέπουμε τους Μητσοτάκη, Κικίλια, Πατούλη, από χτες να παρουσιάζονται αξύριστοι και στεναχωρημένοι όταν πρέπει να κάνουν μια δήλωση ή όταν καταλαβαίνουν ότι τους «πιάνει» ο φωτογραφικός φακός.

Από ότι φαίνεται τη στρατηγική του αξύριστου και θλιμμένου λουκ επιστρατεύεται για επικοινωνιακούς λόγους σε κάθε φυσική καταστροφή, με τους χρήστες του Twitter να θυμούνται και να επαναφέρουν εικόνες του πρωθυπουργού αλλά και του Κώστα Μπακογιάννη από αντίστοιχες περιπτώσεις. Όπως για παράδειγμα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2019…

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι τον πρωθυπουργό τον έχουμε δει αξύριστο ακόμα και σε διαγγέλματα. Το μοτίβο είναι ξεκάθαρο πλέον: Όταν οι συνθήκες «καίνε», οι τρίχες θα μένουν αξύριστες.

Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα το έχει πάει ένα βήμα παρακάτω καθώς παρά το γεγονός ότι πολλά σημεία της χώρας καίγονται για τέταρτη συνεχόμενη μέρα ο άλλωτε λαλίστατος πρωθυπουργός δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα για τις πυρκαγιές.

Αλλά και ο θλιμμένος κ. Πατούλης έκανε μια κίνηση που τουλάχιστον περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς στις φωτογραφίες που ανάρτησε φαίνεται το ρολόι του θολωμένο, με το λόγο να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Βέβαια οι χρήστες του Twitter έδωσαν κάποιες ιδέες για το θολωμένο ρολόι, δίχως να αφήσουν ασχολίαστη και την εικόνα των υπολοίπων.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…