Πάρτι στα social media για την χαλάρωση μέτρων…από Πλεύρη-Οι τουρίστες εξαφανίζουν τον ιό

Το μήνυμα λήξης της πανδημίας που έστειλε για άλλη μία φορά ανεύθυνα η κυβέρνηση προαναγγέλλοντας την οριστική κατάργηση των μέτρων προστασίας απέναντι στον κορονοϊό, έδωσε αφορμή για καυστικά σχόλια στο twitter-«Αρα.. Αν κυκλοφορούμε  όλο το χρόνο μ ένα τουρίστα αγκαζέ  τέλος μάσκες τέλος εμβόλια;»  

7a3095ce93ffbf0bd6f9c8c4e664e662

Φωτιά πήραν τα social media αναφορικά με τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και την χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού. Οι χρήστες στο Twitter στηλιτεύουν την απόφαση του Θάνου Πλεύρη, που  περιέγραψε ένα καλοκαίρι ελεύθερο από περιορισμούς για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, με γνώμονα όπως πάντα την γνωστή καταστροφική τακτική της κυβέρνησης (όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια) για τον τουρισμό, ενώ την ίδια ώρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι η πρόωρη χαλάρωση «επωάζει» το επόμενο επιδημικό κύμα.

 «Από 1η Μαΐου καταργείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού και από 1η Ιουνίου οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και τα self test στα σχολεία.  Με άνω των 10.000 κρουσμάτων τη μέρα, άνω των 70 νεκρών τη μέρα, άνω των 300 σε ΜΕΘ τη μέρα. Καλώς τα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα», «Αρα.. Αν κυκλοφορούμε  όλο το χρόνο μ΄ενα τουρίστα αγκαζέ  τέλος μάσκες τέλος εμβόλια;» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter που για μια ακόμη φορά βλέπουν τα επικοινωνιακά τερτίπια της κυβέρνησης να οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια…στον Σεπτέμβρη σε χειρότερες καταστάσεις.

Οι χρήστες πλέον δεν πιστεύουν στο κυβερνητικό αφήγημα της δήθεν στήριξης του  τουρισμού

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…