Το «πάρτι» α λα 2004 ξεκινά, μας ενημερώνει η Γιάννα Αγγελοπούλου

Η «κολλητή» του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόεδρος της επιτροπής για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 απέκτησε λογαριασμό στο Twitter. 

Screenshot 2

Η φιλία και σύμπλευση Μητσοτάκη και Γιάννας Αγγελοπούλου επισφραγίστηκε με την τοποθέτηση της GA (έτσι υπογράφει τις αναρτήσεις της η Γ. Αγγελοπούλου) στην προεδρία της επιτροπής για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Λίγες μέρες πριν παρουσιάσει το σχέδιο της για τον εορτασμό των 200 χρόνων η κυρία πρόεδρος δημιούργησε τον πρώτο της λογαριασμό στο τουίτερ και δειλά-δειλά έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις.

«Ξεκινάμε. Θα έχουμε πολλά να μοιραστούμε» ήταν το πρώτο μήνυμα με το οποίο η επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της επιτροπής για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ένταξή της στην κοινότητα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει πολλά να μοιραστεί, όπως δηλώνει και η ίδια. Τώρα αν αυτά που έχει να μοιραστεί με κάποιους, φίλους και γνωστούς της, είναι ιδέες, πρωτοβουλίες, χρήματα….θα δείξει. Εξάλλου η εμπειρία της οικονομικής διαχείρισης των κονδυλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 δεν επιτρέπει πονηρές σκέψεις.

 «Για τα 200 χρόνια από το 1821, θα μιλήσουμε ενωτικά και ελεύθερα», τονίζει η GA σε μια άλλη ανάρτησή της. Η συγκεκριμένη ανάρτηση μάλλον πηγάζει από τις ενοχές που νοιώθει η ίδια, καλούμενη να «βάλει πλάτη» στο κακόγουστο, πατριδοκάπηλο και εθνικιστικό show που στήνουν Μητσοτάκης και κυβέρνηση με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Η συνέχεια προβλέπεται άκρως απολαυστική… 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…