Το «πάρτι» α λα 2004 ξεκινά, μας ενημερώνει η Γιάννα Αγγελοπούλου

Η «κολλητή» του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόεδρος της επιτροπής για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 απέκτησε λογαριασμό στο Twitter. 

NewsRoom 02/11/2019 | 18:08

Η φιλία και σύμπλευση Μητσοτάκη και Γιάννας Αγγελοπούλου επισφραγίστηκε με την τοποθέτηση της GA (έτσι υπογράφει τις αναρτήσεις της η Γ. Αγγελοπούλου) στην προεδρία της επιτροπής για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Λίγες μέρες πριν παρουσιάσει το σχέδιο της για τον εορτασμό των 200 χρόνων η κυρία πρόεδρος δημιούργησε τον πρώτο της λογαριασμό στο τουίτερ και δειλά-δειλά έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις.

«Ξεκινάμε. Θα έχουμε πολλά να μοιραστούμε» ήταν το πρώτο μήνυμα με το οποίο η επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της επιτροπής για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ένταξή της στην κοινότητα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει πολλά να μοιραστεί, όπως δηλώνει και η ίδια. Τώρα αν αυτά που έχει να μοιραστεί με κάποιους, φίλους και γνωστούς της, είναι ιδέες, πρωτοβουλίες, χρήματα....θα δείξει. Εξάλλου η εμπειρία της οικονομικής διαχείρισης των κονδυλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 δεν επιτρέπει πονηρές σκέψεις.

 «Για τα 200 χρόνια από το 1821, θα μιλήσουμε ενωτικά και ελεύθερα», τονίζει η GA σε μια άλλη ανάρτησή της. Η συγκεκριμένη ανάρτηση μάλλον πηγάζει από τις ενοχές που νοιώθει η ίδια, καλούμενη να «βάλει πλάτη» στο κακόγουστο, πατριδοκάπηλο και εθνικιστικό show που στήνουν Μητσοτάκης και κυβέρνηση με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Η συνέχεια προβλέπεται άκρως απολαυστική...