Newsroom

Newsroom

Πάρτε τον ρε παιδιά κρίμα είναι… «παρακαλάει» ο Κοντονής για να πάει στο ΚΙΝΑΛ

«Έχει δίκιο ο Άδωνις», το είπε ναι, ο Κοντονής

4460051

Πόσο πιο ανοιχτά να το πει, τι άλλο να κάνει ο Σταύρος ο Κοντονής για να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον; Με χυδαία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και εγκώμια στον Ανδρουλάκη ο πρώην υπουργός του… ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να βρει μια νέα πολιτική στέγη.

Το αστείο είναι πως ο Σ. Κοντονής εμφανίζεται σαν να θέλει να βάλει όρους και προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο ΚΙΝΑΛ, ενώ στην ουσία κάθε του κίνηση προδίδει το ακριβώς αντίθετο. Για την ακρίβεια ο Κοντονής σχεδόν εκλιπαρεί για να τον πάρουν στο ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στην εκπομπή Αντιθέσεις και στο Action 24 ο πρώην υπουργός αφού πρώτα επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για τα πάντα, αφού δικαίωσε τη ΝΔ και τον Άδωνι για τη Novartis, έφτασε εκεί που ήθελε να φτάσει εξ αρχής. Στην αποθέωση του Νίκου Ανδρουλάκη και του «νέου» ΚΙΝΑΛ… και όπως αποκάλυψε ναι, άνετα θα ψήφιζε ΚΙΝΑΛ.

«Η παρουσία Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι εξ’ ορισμού θετική. Από δω και πέρα όμως θα πρέπει να παρατηρήσουμε και να δούμε ποιο θα είναι το πολιτικό πρόγραμμα, πώς θα συγκροτηθεί αυτός ο πολιτικός φορέας, ποιες θα είναι οι συμμαχίες που θα οικοδομήσει με βάση το πολιτικό του πρόγραμμα.

Υπό προϋποθέσεις, ναι, εγώ μπορώ να στηρίξω τον έναν από τους δύο χώρους της προοδευτικής παρατάξης, δηλαδή να τον ψηφίσω κατα πρώτον. Να ψηφίσω το Κίνημα Αλλαγής, διότι αυτή την ώρα θεωρώ ότι όποιος ασχολείται με το ΣΥΡΙΖΑ χάνει την ώρα του», δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής. Κάνε το ψυχικό Νίκο…

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας