Πάρτε ποπ κορν… έξαλλη η Λατινοπούλου με Μητσοτάκη και ΝΔ: Η αριστερά φτερνίζεται και παθαίνουν πνευμονία

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέβασε βίντεο όπου επιτίθεται σκληρά στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Οι 3 λόγοι που οδήγησαν στην απομάκρυνσή μου»

Οργισμένη ανάρτηση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου εναντίον της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα με βιντεοσκοπημένο μήνυμα. H γαλάζια πολιτεύτρια αναφέρεται στην απομάκρυνσή της από τη Νέα Δημοκρατία και δηλώνει αμετανόητη για την επίθεση εναντίον της Δανάης Μπάρκα.

«Η αριστερά φτερνίζεται και η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει πως η ΝΔ έχει υποστεί «οβιδιακή μεταμόρφωση από ένα κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κόμμα που έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι».

«Η Νέα Δημοκρατία των αρίστων, όπως ευαγγελίζεται ο σημερινός αρχηγός της, υποτίθεται πως έχει καταστατικό λειτουργίας, γραμματέα, κομματικά όργανα, αλλά και διαδικασίες που υπηρετούνται πιστά.

Παρόλα αυτά στη δική μου περίπτωση δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες και φυσικά δεν έγινε καμία διαγραφή, αφού κανένα όργανο δεν συνεδρίασε και κανένας γραμματέας δεν υπέγραψε καμία απόφαση διαγραφής.

Αντιθέτως, έδωσαν στα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία sites διαρροές μέσω κύκλων που μου διαμήνυαν πως δεν θα ήμουν υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει αναλυτικά στο μήνυμά της ενώ επιπλέον εξηγεί τους 3 λόγους που η ίδια εκτιμά πως οδήγησαν στην αποπομπή της.

 

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

Το πτώμα ενός άντρα που εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (13/8) μέσα στη θάλασσα το…