Ένα ακόμη τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε αυτή την φορά στην Πάρο το απόγευμα της Δευτέρας (15/06) και πιο συγκεκριμένα στην περιφερειακή οδό της Παροικίας, κοντά στο γυμνάσιο της περιοχής.
Σύμφωνα με το parianostypos.gr στο τροχαίο ενεπλάκησαν μια μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες και ένα αυτοκίνητο, ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες της μοτοσυκλέτας να τραυματιστούν σοβαρά και έναν από αυτούς να υποκύπτει στα τραύματά του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
*Φώτο parianostypos.gr
Διαβάστε επίσης:
Μάλγαρα: Νεκρή γυναίκα μετά από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα
Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης της πεζής – Νεκρός ο οδηγός της μηχανής
Λέσβος: Νεκροί δύο νεαρού 16 και 18 ετών από τροχαίο – Η μηχανή τους έπεσε πάνω σε κολώνα
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια