Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/8) στην Πάρο, όπου ένα αγοράκι μόλις 4 ετών έχασε τη ζωή του σε πισίνα beach bar του νησιού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00. Το παιδί εντοπίστηκε μέσα στην πισίνα του καταστήματος ενώ οι γονείς του βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, σε διαφορετικό σημείο.
Το τετράχρονο αγοράκι ανασύρθηκε από την πισίνα από εργαζόμενο του beach bar, και όσα έχουν γίνει γνωστά αναφέρουν ότι στον χώρο υπάρχουν δύο πισίνες που επικοινωνούν μεταξύ τους, με τις Αρχές να ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε στο νερό χωρίς να γίνει εγκαίρως αντιληπτό.
Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν καταθέσεις και στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, ποιος είχε την επίβλεψη του παιδιού τη συγκεκριμένη στιγμή και αν προκύπτουν ευθύνες για άλλα πρόσωπα.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη εισαγγελική διαδικασία.
Κλειστό σήμερα το beach bar όπου πνίγηκε ο 4χρονος – Απολογείται ο ιδιοκτήτης
Κλειστό θα παραμείνει σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου, το beach bar στην Πάρο όπου το Σάββατο έχασε τη ζωή του ένας 4χρονος σε πισίνα. Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστή ως ένδειξη πένθους, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του παιδιού.
Ο ιδιοκτήτης του beach bar, ο οποίος είχε δηλωθεί και ως ναυαγοσώστης της πισίνας, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Σύρου. Οι γονείς του παιδιού, που είχαν επίσης συλληφθεί, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 4χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην πισίνα. Ένας barman της επιχείρησης τον ανέσυρε από το νερό, ενώ μαζί με γιατρό που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί βρέθηκε στην πισίνα παραμένουν υπό διερεύνηση. Οι Αρχές εξετάζουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ ελέγχουν και τα μέτρα ασφαλείας της επιχείρησης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν παραλείψεις ή άλλες ευθύνες.
Διαβάστε επίσης:
Ιός Δυτικού Νείλου: Αναμένεται έξαρση των κρουσμάτων – Οι ομάδες υψηλού κινδύνου και τα συμπτώματα
Ρούμεν Ράντεφ: «Εξερράγη drone σε αγωγό φυσικού αερίου, κοντά στα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας
Π. Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι φερόμενοι ως συνεργάτες του «Έντικ»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια