«Παρών» στη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων δηλώνει ο Δανέλλης

Ο Σπύρος Δανέλλης μίλησε για τις κατηγορίες του Σταύρου Θεοδωράκη περί εντολής του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων.

Δανέλλης 3

Την απάντησή του στον Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του news 24/7.

Σχετικά με τις κατηγορίες που έχει διατυπώσει ο κ. Θεδωράκης περί εντολής του ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει από το Ποτάμι, απάντησε ως εξής: “Είναι άχαρη αυτή η συζήτηση και δεν είναι καθόλου πολιτική. Ο Σταύρος άφησε το θυμικό του να τσαλακώσει τη λογική του. Δεν έφυγα από το Ποτάμι, διαγράφηκα επειδή έκανα αυτό που έπρεπε για να έχει το Ποτάμι τη δυνατότητα να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Το Ποτάμι ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να αποδείξει ότι έχει τη δεδηλωμένη. Υπάρχουν αντιφάσεις που δεν βοηθούν το Ποτάμι που γι αυτό το λόγο φυλλορροεί”.

Σχετικά με τις προοδευτικές συγκλίσεις ανέφερε ότι “οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν την επέλαση της ακροδεξιάς και μιας δεξιάς που υιοθετεί την ατζέντα της. Η ΝΔ έχει υποκλιθεί στον εθνικολαϊκισμό, ο κ. Σαμαράς δίνει γραμμή. Είμαι παρών στην προσπάθεια σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων“.

Ο κ. Δανέλλης είπε ότι δέχεται ακόμη απειλές και μάλιστα έχει ταυτοποιηθεί ένα άτομο που έχει παραπεμφθεί σε δίκη.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…