«Παρών» στη μάχη του τίτλου δήλωσε ο Παναθηναϊκός-Γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή (videos)

Οι «Πράσινοι» έκαναν την ανατροπή και πήραν σημαντική νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι,απέναντι στην ΑΕΚ και την γκρέμισε από την κορυφή, παραμένοντας ζωντανός στη μάχη για τον τίτλο.

MPAKA IOANNIDIS

O Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ στα ντέρμπι και έμεινε… ζωντανός για τίτλο!

Το τριφύλλι έφτασε στην κατάκτηση του πολυπόθητου τριπόντου με ανατροπή, καθώς γύρισε το εις βάρος του 0-1 μέσα σε δύο λεπτά με τους εκπληκτικούς Ιωαννίδη (34’) και Μπακασέτα (32’) και μείωσε την απόστασή του από την Ενωση, που γνώρισε την πρώτη της ήττα σε ντέρμπι μετά από 17 θετικά αποτελέσματα, στους τρεις βαθμούς.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ΑΕΚ που κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5’ εκμεταλλευόμενη τραγικό λάθος του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός προσπάθησε να καλύψει τη μπάλα με το σώμα προ του Ελίασον αντί να τη διώξει σε κόρνερ. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ωστόσο, του πήρε τη μπάλα και σέρβιρε στο πιάτο το γκολ στον Βίντρα που δεν αστόχησε (0-1).

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο αντέδρασε με εμφατικό τρόπο και χάρη στον εκπληκτικό Ιωαννίδη έφερε το ματς τούμπα πριν από την ανάπαυλα των ημιχρόνων και μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (32΄-34’) με σκόρερ τους δύο Ελληνες διεθνείς του, τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη.

Είχε προηγηθεί ένα ανεπανάληπτο δοκάρι του Μπερνάρ από φοβερή ενέργεια του Ιωαννίδη (10’) αλλά κι ένα ακυρωθέν γκολ του Μπακασέτα (24’) από σέντρα του Αράο που ήταν για λίγα εκατοστά οφ σάιντ.

 

 

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV