Newsroom

Newsroom

Πάρις Χίλτον για όσους είπαν κακά σχόλια για το κεφάλι του γιού της: «Έχει μεγάλο εγκέφαλο» (video)

Απάντησε σε όσους έσπευσαν να κάνουν άσχημα σχόλια για το παιδί της

Καταγραφή 80

Πριν από μερικές ημέρες η διάσημη κληρονόμος, Πάρις Χίλτον, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες απ’ το ταξίδι της, με πολλές απ’ αυτές να είναι με το παιδί της, τον μικρό Φοίνηξ.

Όπως κάθε ανάρτηση της, έτσι και αυτή, είχε χιλιάδες σχόλια με πολλά όμως να εστιάζουν στο παιδί και να είναι αρνητικά. Πιο συγκεκριμένα αρκετοί σχολίασαν το κεφάλι του μικρού λέγοντας ότι είναι μεγάλο, ενώ μερικοί το παρομοίασαν με εξωγήινο.

Όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο έκανε αρκετούς χρήστες έξαλλους, ειδικά όταν πρόκειται για σχόλια μεγάλων ανθρώπων που αφορούν ένα παιδάκι. Η ίδια η Πάρις Χίλτον έσπευσε να μιλήσει για τον γιό της λέγοντας ότι απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Ο άγγελός μου είναι απόλυτα υγιής. Και ναι, φυσικά έχει πάει σε γιατρό, απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο»

Λίγο αργότερα μάλιστα η ίδια αποφάσισε με ένα της story στο instagram να δώσει απαντήσεις για όλα όσα της είπανε για το παιδί της.

Σε αυτό ανέφερε: «Ζώντας τη ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου, ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου βαθύτερα από ό,τι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις.

Έχω δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που αφορά την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή και περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση για το τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που στοχεύουν μια τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση»