Newsroom

Newsroom

Παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την 55χρονη σύντροφό του

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 55χρονη χθες το βράδυ στην Κηφισιά από τις ρόδες του αυτοκινήτου του συντρόφου της. Όλα έγιναν…

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 55χρονη χθες το βράδυ στην Κηφισιά από τις ρόδες του αυτοκινήτου του συντρόφου της. Όλα έγιναν τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά.

Η 55χρονη διαπληκτίστηκε έντονα με τον 43χρονο σύντροφό της, ο οποίος βρισκόταν κάτω από την επήρρεια αλκοόλ. Τότε εκείνος την πάτησε με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Η μαρτυρά του γιου της 55χρονης είναι χαρακτηριστική. Όπως ανέφερε ο 43χρονος βρισκόταν στο σπίτι τους. Κάποια στιγμή η 55χρονη τον πήγε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι. Επειτα από λίγο χτύπησε το τηλέφωνό του και άκουσε τη μητέρα του σε κατάσταση πανικού.

Αμέσως έτρεξε στο σπίτι και βρήκε την άτυχη τη μητέρα του κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου και τον 43χρονο σε μικρή απόσταση, σε άσχημη κατάσταση.

Στο μεταξύ οι γείτονες είχαν ακούσει τον καβγά και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη και ήδη διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.