Παρέμβαση Τσίπρα για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό

Προσωπικές αναμένεται να χαρακτηρίσει τις δηλώσεις Κατρούγκαλου ο Αλέξης Τσίπρας

5794210

Παρέμβαση αναμένεται να κάνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ασφαλιστικό, και θα τονίσει ότι οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου αντηχούσαν προσωπικές απόψεις και βρίσκονται εκτός προγραμματικού πλαισίου των θέσεων του κόμματος

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα υπήρξε αντίδραση και από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου

«Μπροστά στο φόβο ότι οι εκλογές συμπίπτουν με το τέλος της 3ης εβδομάδας του μήνα και πιθανότατα οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες της μεσαίας τάξης θα προσέλθουν στις κάλπες χωρίς ευρώ στη τσέπη, ο κ. Μητσοτάκης και ο μηχανισμός διαστρέβλωσης της ΝΔ επιχειρούν για άλλη μια φορά να ξεγελάσουν τους πολίτες», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στους ισχυρισμούς Σκέρτσου περί ασφαλιστικών κρατήσεων.

«Καμία αλλαγή επιβάρυνσης των μισθωτών σε σχέση με τις ασφαλιστικές τους εισφορές δεν προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο άλλωστε είναι δημοσιευμένο εδώ και καιρό και όλοι έχουν τη δυνατότητα να το μελετήσουν», σημειώνει η Πόπη Τσαπανίδου, υπενθυμίζοντας τις προτάσεις του κόμματος που αφορούν:

«Αύξηση του εισοδήματος με την αύξηση του αφορολόγητου και την κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος. Μείωση των τιμών με τη μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ. Ρύθμιση των χρεών και αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Και ένα κράτος δίκαιο, δίπλα στις ανάγκες τους».

 

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

syriza grafeia 0

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο συνεργασίας των κεντροαριστερών δυνάμεων. Έθεσε για μια…