Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 26 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Καραϊσκάκης»…

olympiakos 25

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 26 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» από τους φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Ακριτίδης, ζητεί από την Εισαγγελία του Πειραιά να διερευνηθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε βάρος της διοίκησης αλλά και των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ο εισαγγελικός λειτουργός τονίζει ότι οι φίλαθλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  έριξαν μεγάλες ποσότητες καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φιλάθλων. Κάτι που όπως επισημαίνει δεν είχε γίνει στον αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους λίγες μέρες πριν.

Συνεπώς, όπως επισημαίνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα και ζητεί από την Εισαγγελία Πειραιά να ερευνηθούν κατά προτεραιότητα οι τυχόν ευθύνες.

Να σημειωθεί πως η εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα συσχετιστεί με την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ήδη η Εισαγγελία του Πειραιά.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…