Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα

Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα - Δείτε βίντεο

petsas

Παρέμβαση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα στον Διόνυσο πραγματοποίησαν μέλη του “Ρουβίκωνα” τα ξημερώματα, μετά τη δήλωσή του ότι “όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει” που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, οι οποίες τον υποχρέωσαν χθες να ζητήσει συγγνώμη.

Τα μέλη του “Ρουβίκωνα” πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, ωστόσο στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.

Σε κείμενό της σχετικά με την παρέμβαση, η αναρχική οργάνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ο ”άριστος” αναπληρωτής Υπουργός προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμαμάζευτα. Όλοι εμείς όμως, ο κόσμος της βάσης, που καλούμαστε να προσαρμοστούμε με άνισους όρους στις εκάστοτε συνθήκες κρίσης, ξέρουμε και να απαντάμε και να αντιστεκόμαστε όταν απειλούμαστε, και καλά θα κάνουν όλοι όσοι νομίζουν ότι είναι βασιλιάδες στα ανάκτορα ή ότι καλύπτονται λόγω της κυβερνητικής τους θέσης να προσέχουν περισσότερο όταν μας εκβιάζουν. Ειδικά όταν όλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις εξοντωτικές συνθήκες στις οποίες ζούμε, ενώ τα μόνα πραγματικά μέτρα που παίρνουν απέναντι στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται είναι μονάχα για την κλίκα τους, απολαμβάνοντας πάντα τα προνόμια της εξουσίας τους”.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…