Newsroom

Newsroom

Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά την καταγγελία Τουλουπάκη για παράνομη κατοχή εγγράφων από την Προανακριτική

Εισαγγελέας καλεί τα μέλη της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που ερευνούν την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

ap novart 1

Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για πως βρέθηκαν στην κατοχή τους στοιχειά, όπως αριθμοί πρωτοκόλλου και ημερομηνίες απόρρητων εγγράφων του FBI, που φυλάσσονται στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Το θέμα αποκαλύφθηκε μετά από έγγραφη απάντηση που απέστειλε στην Προανακριτική Επιτροπή η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με την οποία για ακόμα μια φορά, τους επεσήμανε ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα που ζητούν είναι άκρως απόρρητα, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι από το σχετικό αίτημα της Επιτροπής προέκυπτε πως έχουν γνώση στοιχείων αυτών των εγγράφων. Όπως μάλιστα τόνιζε η Εισαγγελέας, ο άνθρωπος που τα διέρρευσε ενδέχεται να έχει και ποινικές ευθύνες. 

Εύλογο ήταν να διαταχθεί έρευνα για την υπόθεση, οπότε εντός των επόμενων ημερών ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών που την ανέλαβε αναμένεται να καλέσει τους υπεύθυνους της προανακριτικής για να δώσουν εξηγήσεις για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα. 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…