Παρέμβαση Βαρουφάκη στο documentonews.gr για την ποδηλατάδα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Τη διακριτή μεταχείριση που βίωσε ο ίδιος τον περασμένο Απρίλιο κατευθυνόμενος στην οικία του σε σχέση με τις προκλητικές εικόνες του πρωθυπουργού από την Πάρνηθα σχολιάζει στο documentonews.gr ο Γιάνης Βαρουφάκης.

5033741

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, μεγάλη σκόνη σηκώθηκε από τα συστημικά Μέσα αναφορικά με το περιστατικό της Αίγινας. Παρόλο που ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 κατευθυνόταν προς τη μόνιμη κατοικία του και παρά την συνταγματική πρόβλεψη για την ελεύθερη μετακίνηση των βουλευτών που αμφισβητήθηκε και κατά τη διάρκεια της επετείου μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του, με την Ολομέλεια της Βουλής να απορρίπτει την άρση της ασυλίας του.

Σε αντίθεση με όσα προαναφέρθηκαν, στα ψιλά περνά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα, βγάζοντας ανέμελα ενσταντανέ χωρίς μάσκα και τις απαιτούμενες αποστάσεις τη στιγμή που η χώρα μετρά εκατόμβη νεκρών.

Στα ερωτήματα του documentonews.gr για το αν η εικόνα του πρωθυπουργού δίνει την εντύπωση για δύο μέτρα και δύο σταθμά αλλά και σε σχέση με το μήνυμα που δίνεται στους πολίτες εν μέσω καραντίνας, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε:

«Η υποκρισία, η διαστρέβλωση της αλήθειας και ο καθεστωτισμός πάντα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και των πρακτικών της αρπακτικής ολιγαρχίας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν αποτελεί εξαίρεση».

Πηγή: documentonews.gr

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…