Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την παράνομη κλήση του Πολάκη μετά από μήνυση του Φουρθιώτη

Παρέμβαση του Πλιώτα για την «εκ παραδρομής» κλήση του Παύλου Πολάκη μετά την μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη

5397860

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε η «εκ παραδρομής» πρωτοφανής κλήση του Παύλου Πολάκη σε ανωμοτί κατάθεση εξαιτίας μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος του Βουλευτή ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρενέβη για να ζητήσει εξηγήσεις στο πλαίσιο παραγγελθείσας προκαταρκτικής εξέτασης, για τον σχετικό θεσμικό εσωτερικό έλεγχο κατά τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τόσο από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την πλευρά της γραμματέας της Κ.Ο. Όλγα Γεροβασίλη, η «εκ παραδρομής» κλήση ανακλήθηκε και η δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όσο και η γραμματέας της Κ.Ο. Όλγα Γεροβασίλη έστειλαν από την πρώτη στιγμή το θέμα με την παράνομη κλήση του Παύλου Πολάκη και ζήτησαν από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «να διεξάγει άμεσα έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει υπό ποιες συνθήκες «ο συγκεκριμένος εισαγγελέας έπραξε κάτι το πρωτοφανές για τα μεταπολιτευτικά χρονικά».

Η «εκ παραδρομής» παραβίαση θεμελιώδους διάταξης του Συντάγματος είχαν προκαλέσει και την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του είχε αποκαλύψει ότι τον καλούσαν την Παρασκευή 19/11 με σκοπό «να δώσω ανωμοτί κατάθεση στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης μετά από παραγγελία εισαγγελέα λόγω μήνυσης που κατέθεσε ο Φουρθιώτης για “εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση».

Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή λόγω… Λαζόπουλου – «Ρεζίλι! Συνεχίστε μόνοι σας» (video)

Καινούργιου

Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή λόγω… Λαζόπουλου – «Ρεζίλι! Συνεχίστε μόνοι σας» (video)

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και…