Παρασκευόπουλος για Προανακριτική Novartis: Θα συνεχίσει το έργο της όπως προβλέπει το σύνταγμα και ο νόμος

Η Προανακριτική για τη Novartis θα συνεχίσει το έργο της όπως προβλέπει το σύνταγμα και ο νόμος αναφέρει ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης και μέλος της επιτροπής, Νίκος Παρασκευόπουλος.

5a92a0681dc52488188b45a2

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, τόνισε πως το να εξετάζεται πρώτα η αρμοδιότητα για να γίνει μια δίκη ή μια ανάκριση και μετά να γίνεται η διαδικασία, είναι το αυτονόητο. Το αντίθετο είναι παράλογο. Να περνούν μήνες με εξέταση μαρτύρων, εγγράφων, πραγματογνωμόνων και να’ ρθει εκ των υστέρων το ίδιο όργανο και να πει “δεν ήμασταν αρμόδιοι, αδίκως κάναμε ο,τι κάναμε μέχρι σήμερα;”, διερωτήθηκε.

Πρόσθεσε επίσης πως «θέμα για την ύπαρξη της επιτροπής δεν μπαίνει, είναι μια επιτροπή που προβλέπεται από το σύνταγμα και πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα από τη στάση που έχουν τα κόμματα κατά τη συμμετοχή τους στις διάφορες επιτροπές. Πολιτικά αυτό που συμβαίνει είναι η διάγνωση μιας αντίθεσης για το θέμα αυτό, μεταξύ των κομμάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας και των υπολοίπων. Αυτό ήταν γνωστό από πριν, αλλά δεν επηρεάζει τη λειτουργία της επιτροπής».

Κατέληξε ότι «η επιτροπή προτίθεται να συνεχίσει το έργο της όπως προβλέπει το σύνταγμα και ο νόμος».

Ο λόγος που η Κωνσταντίνα δεν βλέπει τη Famagusta-Ο πατέρας της ήταν αγνοούμενος στην Κύπρο (video)

konstantina 640x426 1

Ο λόγος που η Κωνσταντίνα δεν βλέπει τη Famagusta-Ο πατέρας της ήταν αγνοούμενος στην Κύπρο (video)

Η σοκαριστική περιγραφήξ της από όσα έζησε σαν παιδάκι στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο