ΑΦ

Αντώνης Φουντής

Παραποδόσφαιρο: Οι τρεις στους τέσσερις «βαρόνους» δεν θα έπρεπε να μετέχουν στη σύσκεψη FIFA – UEFA

FIFA και UEFA παραδέχτηκαν ότι κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει το… παραποδόσφαιρο και όχι η ΕΠΟ

EK Big 4

Μετά κόπων και βασάνων διεξάγεται αυτή την ώρα σήμερα (22/1) η περιβόητη συνάντηση της FIFA και της UEFA με τους τέσσερις «βαρόνους» των μεγάλων ΠΑΕ σε μια –υποτιθέμενη-προσπάθεια όλων να σωθεί ο,τι έχει απομείνει όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα όμως από το αν θα βγει λευκός ή κατάμαυρος καπνός από τη συνάντηση στην «Μεγάλη Βρετανία» και πέρα από τα προγνωστικά που θέλουν να μην βγαίνει τίποτα ουσιαστικό από τη συνάντηση, εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι άλλο και σχεδόν κανένα ΜΜΕ στη χώρα (πλην του Documento), θεώρησε σημαντικό να επισημάνει. Οτι δηλαδή, σε τούτο το τοξικό περιβάλλον που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχονται οι πνιγμένες στα σκάνδαλα (οικονομικά και μη) Παγκόσμια αλλά και Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να νομιμοποιήσουν το… παραποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Ετσι ακριβώς!

FIFA και UEFA έθεσαν την ΕΠΟ υπό επιτήρηση για όλα τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σχεδόν τρία χρόνια τώρα, την απειλούν με Grexit αλλά μέχρι εκεί. Τρια χρόνια δεν κατάφεραν με εποπτείες και με Προσωρινές Διοικούσες Επιτροπές, να αλλάξουν το παραμικρό. Κι έρχονται τώρα με το πολυδιαφημισμένο ραντεβού με τους βαρόνους, να παραδεχθούν δυο ουσιαστικά πράγματα:

Πρώτον, ότι απέτυχαν να αλλάξει προς το καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο συμμορφώνοντας τους επικεφαλής του με το να θέσουν και να τηρήσουν κανόνες αξιοπιστίας και δεύτερον, ότι προετοίμασαν μια εξωθεσμική συνάντηση με τους βαρόνους, δηλαδή με εκείνους που ελέγχουν το ποδόσφαιρο στη χώρα, δηλαδή με το… παραποδόσφαιρο! Εκείνο που όφειλαν να κάνουν ήταν να προχωρήσουν θεσμικά. Να συνομιλήσουν δηλαδή με την ΕΠΟ. Όχι με όποιον κι όποιον «βλαχοπρόεδρο» αλλά με τον πρόεδρο της. Να του πουν, να τους πει και να θέσουν το μέλος τους (την Ελληνική Ομοσπονδία δηλαδή) προ των ευθυνών και των κυρώσεων της. Τι έκαναν οι αξιωματούχοι των δύο κορυφαίων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου; «Αδειασαν» το μέλος τους και ξεκίνησαν επαφές προκειμένου να πάνε σε ένα ραντεβού με τους τέσσερις «βαρόνους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραδεχόμενες έτσι, ότι κουμάντο σε αυτό κάνει το… παραποδόσφαιρο και όχι η ΕΠΟ. Όταν πια κατάλαβαν τη γκάφα τους αντι να κάνουν πίσω, έβαλαν από τα «παράθυρα» στη σύσκεψη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τον ομόλογο του της Λίγκας και «τσόντα» τον υφυπουργό Λ. Αυγενάκη για τις καθιερωμένες φωτογραφίες και χειραψίες…

Διαβάστε τη συνέχεια στο documentonews.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…