Παράνοια: Πρόστιμο για μάσκα… χωρίς μάσκα από αστυνομικό, live στην ΕΡΤ (video)

«Πρέπει να είμαστε αυστηροί πάνω σε αυτό», επεσήμανε ο αστυνομικός στον πολίτη, φορώντας τη μάσκα στο πηγούνι του - Δείτε το video

Screenshot 2021 12 24 122647

Ευγενέστατος μεν, «αμάσκωτος» δε. Ο λόγος για αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, που αποφάσισε να γίνει γνωστός κόβοντας πρόστιμο σε νεαρό άνδρα επειδή δεν φορούσε μάσκα την ώρα που μετακινούνταν με το ηλεκτρικό του πατίνι. 

Ο αστυνομικός κόβει το πρόστιμο παρουσία της κάμερας της ΕΡΤ, η οποία μετέδιδε ζωντανά τις εικόνες στην εκπομπή Συνδέσεις. Παρά το ότι ο ίδιος φαίνεται να αντιμετωπίζει τον πολίτη με αρκετό σεβασμό, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός ότι κάνει υποδείξεις για τη σοβαρότητα της κατάστασης με τον κορονοϊό, την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει κατεβασμένη τη μάσκα του κάτω από το πηγούνι.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, η χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς), καθίσταται υποχρεωτική.

«Με όλο τον σεβασμό, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Με όλο τον σεβασμό, πρέπει να τηρήσουμε τον νόμο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη ζωή μας και πρέπει να είμαστε αυστηροί πάνω σε αυτό», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στον πολίτη.

Πράγματι, πρέπει να είμαστε αυστηροί… Είμαστε όμως;

 

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Πάτρα

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει…