Newsroom

Newsroom

Παραμένουν στη Θεσσαλονίκη τα τρακτέρ, κλείνουν τα Τέμπη

Πορεία διαμαρτυρίας με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αγρότες από τα μπλόκα στα διόδια Μαλγάρων και τον κόμβο Κουλούρας.

589592a71dc524223c8b48d8

«Η κίνησή μας είναι συμβολική και δεν έχουμε σκοπό να αποκλείσουμε το κέντρο της πόλης και να δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό κομφούζιο», επισήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στα διόδια Μαλγάρων, Γιώργος Κωστούδης.

Επ’ αόριστον αποκλεισμένη και στα δύο ρεύματα παραμένει για έκτη ημέρα η λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία), από αγρότες και κτηνοτρόφους Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς και η μετάβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι εφικτή, μόνο μέσω των παρακαμπτήριων οδών.

Από το μπλόκο της Νίκαιας την Κυριακή, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους θα προχωρήσουν τελικά σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών.

Στο τελικό του στάδιο βρίσκεται ο σχεδιασμός για τον 24ωρο αποκλεισμό του τελωνείου της Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι των Πύργων Πτολεμαΐδας παραμένουν στο μπλόκο στον κόμβο Μανιακίου, επί της εθνικής οδού Φλώρινας-Έδεσσας, ενώ το Σάββατο συνεδριάζουν συνάδελφοί τους από τα χωριά των Βοοίου, Νεάπολης και Τσοτυλίου, προκειμένου να αποφασίσουν τη δράση τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας