"Παράλογη στάση" καταλογίζει στους Δημοκρατικούς ο Πενς

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, προέτρεψε τους Αμερικανούς στρατιώτες που σταθμεύσουν στην Ιρλανδία να "παραμείνουν επικεντρωμένοι στην αποστολή τους", σχολιάζοντας την αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών καθώς δεν επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για τον προϋπολογισμό.

5a6327351dc52404098b45a6

Το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Πενς και τη σύζυγό του Κάρεν στην Αίγυπτο, στον πρώτο σταθμό της τετραήμερης περιοδείας του αντιπροέδρου στη Μέση Ανατολή, έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο Σάνον της Ιρλανδίας για ανεφοδιασμό.

Ο Πενς χαιρέτισε τους Αμερικανούς στρατιώτες στον χώρο του αεροδρομίου. “Θα το επιλύσουμε αυτό στην Ουάσινγκτον. Εσείς, παραμείνετε επικεντρωμένοι στην αποστολή σας”, τους είπε αναφερόμενος στο “κλείσιμο” του ομοσπονδιακού κράτους.

Λίγο νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος είχε εκδώσει μια ανακοίνωση για το ίδιο ζήτημα, στην οποία τόνιζε ότι “… αντί να επιλύσει τα προβλήματα, η ηγεσία των Δημοκρατικών προτίμησε ένα κλείσιμο που έχει επικίνδυνες συνέπειες για την εθνική άμυνα. Οι ενέργειές τους απόψε (σ.σ. το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Ουάσινγκτον) ή μάλλον η απουσία ενεργειών είναι παράλογη”.

Στο Κάιρο ο Πενς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι και άλλους αξιωματούχους και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ιορδανία όπου θα γίνει δεκτός από τον βασιλιά Αμπντάλα. Το απόγευμα της Κυριακής θα πάει στο Ισραήλ.

Μητέρα 11χρονης Βασιλικής: Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα ο δολοφόνος

Hleia 1

Μητέρα 11χρονης Βασιλικής: Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα ο δολοφόνος

Εξοργισμένη η μητέρα της άτυχης 11χρονης ξέσπασε κατά του παιδοκτόνου συγγενή της