Παραληρηματική τρομολαγνία Οικονόμου: Βαφτίζει «μπαχαλάκηδες» φοιτητές, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25

Αλλαγή σκυτάλης από Βορίδη σε Οικονόμου, συναγωνίζονται ποιος θα κάνει την πιο ακραία δήλωση της ημέρας 

oikonomou

Η τρομολαγνία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να αναβαθμίζεται ώρα με την ώρα, καθώς πλησιάζουν οι μέρες των τριήμερων εορτασμών για το Πολυτεχνείο. Λίγη, μόλις, ώρα μετά την εμφάνιση του Μάκη Βορίδη, ο οποίος υπεραμύνθηκε του ξυλοδαρμού φοιτητών από την αστυνομία λέγοντας ότι «το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», ο Βασίλης Οικονόμου συνέχισε στο ίδιο κλίμα.

«Συμμορίες μπαχαλάκηδων» δε βλέπει φυσικά μόνο ο Γιάννης Πρετεντέρης, μιας και η θέση που κατέχει, μεταξύ άλλων σκοπών που επιτελεί, είναι να δίνει «γραμμή» στα «γαλάζια» στελέχη. Όπως ο Βασίλης Οικονόμου. Σε πρωινή εκπομπή – που αλλού – στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «συμμορίες και τραμπούκους που έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια». Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, προχώρησε τη σκέψη του ένα βήμα παραπέρα, για να πει ότι οι «μπαχαλάκηδες» συνδέονται με το «πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», που «αμολάει» αυτές τις «συμμορίες» και υποκινεί τα επεισόδια.

Σε ένα ρεσιτάλ παραληρηματικής παραπληροφόρησης, συνέχισε λέγοντας πως στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν μολότοφ και… ρούχα για μεταμφιέσεις, παρά το γεγονός ότι τα «ευρήματα» της ΑΣΟΕΕ δεν είχαν καμία σχέση με εγκληματικό υλικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μπάχαλο στη χώρα» διαπίστωσε εν εξάλλω ο βουλευτής της ΝΔ, προσπαθώντας να μιλήσει πάνω από τον Γιώργο Κατρούγκαλο που βρισκόταν στο πάνελ, για να συνεχίσει ότι «το μπάχαλο δεν έχει αρχή μέση και τέλος». Η «μπάλα» πήρε και τη βουλευτή του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα, στην οποία είπε ότι «εσείς είστε άλλο μπάχαλο, διαφορετικά μπάχαλα», συνεχίζοντας τον ακατάληπτο ειρμό του.

«Προσέξτε τι λέτε» απάντησε η Σακοράφα, τονίζοντας ότι «σαν μάνα και σαν εκπαιδευτικός σας λέω ότι όλα τα παιδιά και όλοι οι φοιτητές δεν είναι μπαχαλάκηδες. Δε σας τιμά καθόλου ούτε σαν βουλευτή ούτε σαν μέλος της ΝΔ να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο.»

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…