Παραλήρημα του Δήμαρχου Αγίων Αναργύρων: Ρέμπελοι, αληταράδες και υποκινητές καταλήψεων οι εκπαιδευτικοί

Σε απαράδεκτους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά των εκπαιδευτικών, με αφορμή κινητοποίηση των μαθητών στο Δημαρχείο το πρωί της Τετάρτης προχώρησε ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, αποκαλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ «ρέμπελους», και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων «αληταρά».  

katalipsi

Αυτό καταγγέλλει η Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας, απαντώντας στο δήμαρχο ότι «μοναδικός υποκινητής των κινητοποιήσεων των μαθητών είναι η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία και βιώνουμε εμείς κι οι μαθητές μας για την οποία είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση και η πολιτική που και ο ίδιος εκπροσωπεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας:

Η Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας καταγγέλλει την επίθεση του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού προς τους εκπαιδευτικούς που παρευρέθηκαν στην κινητοποίηση των μαθητών στο Δημαρχείο σήμερα το πρωί.
Απευθυνόμενος στην πρόεδρο και σε μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ είπε πως «δεν την πληρώνουμε για να μαθαίνει τέτοια στα παιδιά».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τους εκπαιδευτικούς ρέμπελους και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων «αληταρά» (νόμιζε όπως είπε αργότερα ότι ήταν εκπαιδευτικός). 

Αφού δήλωσε αναρμόδιος για όλα, συνέχισε τον «εποικοδομητικό» διάλογο με ύβρεις και απειλές χαρακτηρίζοντας τους μαθητές υποκινούμενους από τους καθηγητές τους, τους γονείς τους και από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και τους ζήτησε να «βάλουν πλάτη» σ’ αυτή την κατάσταση που βιώνουν και όχι να αγωνίζονται για να την αλλάξουν.

Ως ΔΣ της ΕΛΜΕ του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς!!!

Τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί δίνουν καθημερινή μάχη για να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά, με παντελή έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, ο Δήμαρχος, που πριν δυο μέρες έστειλε σε Γυμνάσιο των Αγίων Αναργύρων που βρισκόταν υπό κατάληψη τον εισαγγελέα, με περίσσιο θράσος μιλά για τεμπέληδες και υποκινητές καθηγητές και ζητά από μας και τα παιδιά μας να βάλουμε πλάτη. Πλάτη στα πολυπληθή τμήματα, στην ελλιπέστατη καθαριότητα, στα δεκάδες κενά εκπαιδευτικών. Μας ζητά να βάλουμε τελικά πλάτη στην υποτίμηση της υγείας και της ζωής μας.

Του απαντάμε ότι μοναδικός υποκινητής των κινητοποιήσεων των μαθητών είναι η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία και βιώνουμε εμείς κι οι μαθητές μας για την οποία είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση και η πολιτική που και ο ίδιος εκπροσωπεί. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στους μαθητές μας, στις διεκδικήσεις, στους προβληματισμούς ακόμα και στα λάθη τους. Όχι ως υποκινητές αλλά ως συνοδοιπόροι στον δρόμο του αγώνα. Θα τους δίνουμε πάντα το χέρι όταν σηκώνονται!
 

Σκάκι: 8χρονος έγραψε ιστορία – Κέρδισε γκραν μάστερ και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (Εικόνα)

skaki oktaxronos

Σκάκι: 8χρονος έγραψε ιστορία – Κέρδισε γκραν μάστερ και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (Εικόνα)

Μετά από μια τρίωρη παρτίδα σκάκι στο τουρνουά Burgdorfer Stadthaus-Open της Ελβετίας, ο Άσγουαθ Κάουσικ,…

Κασσελάκης στην ΠΓ: «Αν με αμφισβητείτε, πείτε το τώρα» – Ζήτησε ξεκάθαρη στήριξη από την Πολιτική Γραμματεία

kasselakis1 4 640x426 1

Κασσελάκης στην ΠΓ: «Αν με αμφισβητείτε, πείτε το τώρα» – Ζήτησε ξεκάθαρη στήριξη από την Πολιτική Γραμματεία

Τέλος στην εσωστρέφεια και στην αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του επιχείρησε να βάλει ο Στέφανος…