Χαμός στον ΣΚΑΪ: Παραλήρημα Πορτοσάλτε εναντίον εκπαιδευτικών... «Θέλετε δύο εβδομάδες καθισιό»

Δυστυχώς για τον Πορτοσάλτε, τον άδειασε ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης

NewsRoom 11/01/2022 | 15:09

Μετά τους συριζαίους και τους αριστερούς γενικά, σειρά πήραν οι ανεμβολίαστοι, μετά τα «άκουσαν» οι ντελιβάρες και τελευταίοι οι εκπαιδευτικοί. Ο Άρης Πορτοσάλτε βρήκε νέα κοινωνική ομάδα για να ξεσπάσει... επιτέθηκε εναντίον των δασκάλων και των καθηγητών.

Για την ακρίβεια ο γκουρού του ΣΚΑΙ, προσπάθησε να χλευάσει και να απαξιώσει τον γραμματέα της ΟΛΜΕ Ν. Παπαχρήστο, επειδή αυτός σημείωσε το αυτονόητο: Ότι δηλαδή το άνοιγμα των σχολείων θα έπρεπε να παραταθεί μία με δύο εβδομάδες.

«Δύο εβδομάδες δηλαδή καθισιό. Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε μάθημα. Θέλετε δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών», ήταν η φαιδρή απάντηση του Πορτοσάλτε στον ισχυρισμό του Παπαχρήστου.

Δυστυχώς όμως για τον δημοσιογράφο, κάπου εκεί παρενέβη ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης που υπερασπίστηκε τον εκπαιδευτικό λέγοντας πως εχει βάση το αίτημα για παράταση των διακοπών

Ο καθηγητής τόνισε μάλιστα πως ο γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών και πως είναι προφανές πως υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Δείτε το σκηνικό μετά το 5ο λεπτό στο παρακάτω βίντεο: