Παραλήρημα από τον πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας για τον ξυλοδαρμό του ΑμεΑ

Σφοδρή  επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε από την ιστοσελίδα του στο faceobook ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν μερικές ώρες η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας  για τον αναίτιο ξυλοδαρμό του 22χρονου ΑμεΑ προ ημερών στο Λευκοχώρι Γαστούνης Ηλείας από άνδρες της ΟΠΚΕ.  

astynomia ktirio pirgos

Μετά την  συκοφαντική ανακοίνωση και την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε το συνδικαλιστικό όργανο των Ηλείων αστυνομικών,  κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ που «τόλμησαν» να δημοσιοποιήσουν τον ξυλοδαρμό του 22χρονου ΑμεΑ  το συνδικαλιστικό όργανο των Ηλείων αστυνομικών, σήμερα την σκυτάλη πήρε προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος .

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός που πληρώνουν από το υστέρημά τους οι Έλληνες πολίτες αναφέρεται μεταξύ άλλων σε « δημοσιογράφους, καιροσκόπους , κακοποιούς, λαμόγια,  ψεύτες και πολιτικά εμπαθέστατα ανθρωποειδή» και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για πρώην «αναρχοάχρηστο Βολευτή κομματικά στελέχη της απελθούσας κυβέρνησης …που ποτέ δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την κοινωνική απομόνωση …δίχως  να ξεπεράσουν την άχρηστη απαρτία του 3%…»

Γράφει  επί λέξει ο κ. Ζώντος :

« Πολλά νούμερα με την υποκριτική τους ευαισθησία και τις ανακοινώσεις δήθεν συμπαράστασής τους απέναντι στην δήθεν αστυνομική αυθαιρεσία που ασκήθηκε στον ΑΜΕΑ αυτές τις μέρες επισκίασαν και τις δηλώσεις του Λοιμοξιολόγου Τσιόδρα. Μεταξύ αυτών στην κούρσα της ανηθικότητας διακρίθηκαν δημοσιογράφοι ,καιροσκόποι ,κακοποιοί ,λαμόγια .ψεύτες ,και πολιτικά εμπαθέστατα ανθρωποειδή τα οποία παρασιτούν στο περιθώριο και διψούν για αίμα αστυνομικών .

Γελοίοι κατά συρροή με τις ανακοινώσεις τους επίσης , ηλικιωμένος αναρχοάχρηστος πρώην τοπικός Βολευτής , απομόνωμένος , κομματικά στελέχη οργάνωσης της απελθούσας κυβέρνησης και τοπικής κομματικής οργάνωσης , τα οποία αντιμετωπίζουμε πάντα με συμπάθεια καθώς δεν ξεπέρασαν ποτέ την κοινωνική τους απομόνωση και την ανικανότητα τους να ηγηθούν σε μια μόνιμα κατασκευασμένη απούσα απαρτία , δίχως να ξεπεράσουν την άχρηστη νοοτροπία του 3%.

Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια. Το Καλό είναι πιο δύσκολο από το Κακό και η δημιουργία είναι πιο δύσκολη από την καταστροφή!

Εμείς απ’ ούλα είμαστε αδύνατοι• όμως ο Θεός φυλάγει και τους αδύνατους• κι’ αν πεθάνωμεν, πεθαίνομεν διά την πατρίδα μας, διά την θρησκεία μας, και πολεμούμεν όσο μπορούμεν αναντίον της τυραγνίας• κι’ ο Θεός βοηθός. Αυτός ο θάνατος είναι γλυκός, ότι κανένας δεν θα γένη αθάνατος• κι’ όταν ο Χάρος θαρθή να μας πάρη, όταν θέλη, άρρωστους και δυστυχείς, καλύτερα σήμερα να πεθάνωμεν»,
Άντε να χαθείτε.»

Πηγή: apokalypseis.com

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Θεσσαλία

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Ο μετεωρολόγος του ALPHA, Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για πολύ δύσκολες συνθήκες τη Παρασκευή και το…

World Press Photo: Η Παλαιστίνια που «νανουρίζει» τη νεκρή ανιψιά της είναι η φωτογραφία της χρονιάς

ΓΑΓ

World Press Photo: Η Παλαιστίνια που «νανουρίζει» τη νεκρή ανιψιά της είναι η φωτογραφία της χρονιάς

«Ήταν μία δυνατή και θλιβερή στιγμή και αισθάνθηκα ότι η εικόνα συνόψιζε με την ευρεία…

«Δημήτρη μου νικάμε»: Η αντίδραση του Π. Ασλανίδη για το πειθαρχικό κατά της εισαγγελέα που «έβγαλε λάδι» τον Τριαντόπουλο

InCollage 20240418 171302478

«Δημήτρη μου νικάμε»: Η αντίδραση του Π. Ασλανίδη για το πειθαρχικό κατά της εισαγγελέα που «έβγαλε λάδι» τον Τριαντόπουλο

«Όποιος έχει την ευθύνη για τον θάνατο τόσων ανθρώπων αλλά και για την πλήρη αλλοίωση…