Παραλήρημα από τον "Εγώ"-"Μόνο η Αλ Σάλεχ με μνημονεύει"

Έγινε και αυτό… Δεν του φτάνει του Ευάγγελου Βενιζέλου που καταποντίστηκε στις ευρωεκλογές, τώρα ξέσπασε στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ,…

Έγινε και αυτό… Δεν του φτάνει του Ευάγγελου Βενιζέλου που καταποντίστηκε στις ευρωεκλογές, τώρα ξέσπασε στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν μνημονεύουν το …«μεγαλείο» του «Καίσαρα»… Αφού είχαν ολοκληρωθεί οι τοποθετήσεις των στελεχών στο πολιτικό συμβούλιο της Χαριλάου Τρικούπη, ο «Ευάγγελος ο Μέγας» φέρεται να πήρε τον λόγο για να κλείσει τη συνεδρίαση, παρουσιάζοντας συμπεράσματα και οδηγίες για την περαιτέρω πορεία. Και επιδόθηκε σε ένα απίστευτο παραλήρημα… αυτοδοξασίας, μαλώνοντας ταυτόχρονα τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος.

«Δεν με διαβάζετε, δεν κοιτάτε τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου, με τις οποίες άλλαξα το πολιτικό κλίμα» φέρεται να είπε και συνέχισε με ένα ύφος ανάμεσα στην απροκάλυπτη αυταρέσκεια και το επιτηδευμένο παράπονο: «Δεν αναπαράγετε αυτά που λέω. Πάτε και λέτε ό,τι θέλετε στις δηλώσεις σας. Λέτε τα δικά σας. Κανένας δεν λέει το όνομά μου, δεν παραπέμπει στις δικές μου παρεμβάσεις. Μόνος μου προσπαθώ, κανένας σας δεν με βοηθάει. Μόνο ο Δημήτρης (σσ. Καρύδης) και η Αφροδίτη (σσ. Αλ Σάλεχ) επικαλούνται όσα δηλώνω».

«Κοιταζόμασταν μεταξύ μας και προσπαθούσαμε να μην γελάσουμε» ομολογεί παλιό κομματικό στέλεχος, που έμεινε ενεός από το ξέσπασμα του κ. Βενιζέλου. «Μπορώ να πω ότι μας θύμισε εκείνο το «εγώ ο μελλοντικός ηγέτης παράταξης» που είπε μετά τον καφέ, αλλά δεν γινόταν να πούμε το παραμικρό, παρά να κάνουμε υπομονή να τελειώσει η συνεδρίαση» έλεγε ένας άλλος.

Αρκετοί πάντως δεν εξεπλάγησαν τόσο, για ένα πολύ απλό λόγο. Ανάλογο, αν και όχι τέτοιας έντασης και διάρκειας ξέσπασμα από τον κ. Βενιζέλο είχαν ξαναζήσει και σε άλλη συνεδρίαση του πρόσφατου παρελθόντος. Απλά δεν περίμεναν να το κάνει ξανά και μάλιστα μετά από ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα, που έφερε το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφιο ποσοστό…

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

«Συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί» – Κατέρρευσε στον αέρα του OPEN για τη φρίκη με το χάσκι (video)

«Συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί» – Κατέρρευσε στον αέρα του OPEN για τη φρίκη με το χάσκι (video)

«Χίλια συγγνώμη. Είναι τραγικό», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαριάννα Γεωργαντή όταν περιέγραφε την…

Μαριάννα Τουμασάτου: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές, είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”» (video)

Μαριάννα Τουμασάτου: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές, είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”» (video)

Η ηθοποιός για μια ακόμη φορά δεν μάσησε τα λόγια της και άσκησε σκληρή κριτική…