«Ψεκασμένες» θεωρίες από Άδωνι: Οι αρνητές, είναι οι αγανακτισμένοι και όσοι είπαν «όχι» στο δημοψήφισμα

«Είναι οι ίδιοι με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ»... παραλήρημα Νο123 από τον Άδωνι

4688652

Η χθεσινή συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα έχει προκαλέσει πανικό στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Κάτι απόλυτα λογικό, καθώς μπορεί τώρα η κυβέρνηση να επιτίθεται σφόδρα στους χθεσινούς διαδηλωτές, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν όμως κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης διαδήλωναν μαζί τους.

Με πρώτο και καλύτερο τον Άδωνι Γεωργιάδη που στα εθνικιστικά συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, φωτογραφιζόταν γελαστός και μάχιμος με τους σημερινούς εχθρούς της κυβέρνησης.

Πιεσμένος λοιπόν ο Αδωνις από τη δύσκολη εξίσωση που το ίδιο του το κόμμα δημιούργησε, κατέφυγε λίγο πολύ σε «ψεκασμένες» και παραληρηματικές θεωρίες… Για την ακρίβεια προσπάθησε μάταια να χρεώσει το χθεσινό πλήθος στην αριστερά και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης χωρίς καμία ντροπή υποστήριξε πως οι αρνητές των εμβολίων είναι οι αγανακτισμένοι των μνημονίων και όσοι είπαν «όχι» στο δημοψήφισμα. «Είναι οι ίδιοι με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ, είναι 100% οι ίδιοι», σημείωσε οργισμένος κάνοντας μέχρι και τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ να αντιδράσουν.

Ενοχλημένοι οι δημοσιογράφοι του σταθμού, του επισήμαναν πως οι χθεσινοί διαδηλωτές πιθανά να βρίσκονταν στο δρόμο και για το «Μακεδονικό», ο Άδωνις δήλωσε πως είναι κωμικό να συνδέεται η ΝΔ με τους διαδηλωτές. 

Στη συνέχεια βέβαια παραδέχθηκε ότι σίγουρα οι ίδιοι που πήγαν χθες στις συγκεντρώσεις ήταν παρόντες και στις διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά μάλλον πρόκειται για τους «κακούς» εκείνων των συλλαλητηρίων. 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…