Newsroom

Newsroom

Παραλήρημα Άδωνι κατά Ρούσσου: «Δεν γίνεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να διοικεί το Χαλάνδρι – Έχει σημαία Παλαιστίνης στο γραφείο»

Εκβιασμοί και προπαγάνδα από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ώστε να πέσει ακόμα ένας δήμος στα χέρια της ΝΔ

5976560

Ρεσιτάλ γραφικότητας και προπαγάνδας για ακόμα μια φορά, από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Action 24 έκανε ευθεία επίθεση στον υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, απειλώντας έμμεσα τους πολίτες του Χαλανδρίου για το τι θα ψηφίσουν.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός εργασίας, ανέφερε ότι δεν γίνεται να διοικεί το Χαλάνδρι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καλώντας τους δημότες να ψηφίσουν την κ. Αγαπητου, υπονοώντας μάλιστα ότι αν συνεχίσει να είναι δήμαρχος ο κ. Ρούσσος η περιοχή θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια.

Μάλιστα τόνισε ότι ο δήμαρχος Χαλανδρίου έχει τη σημαία της Παλαιστίνης στο γραφείο του και ότι παίζει αντάρτικα στις εθνικές γιορτές, κατηγορώντας τον για γραφικότητες.

Όπως είναι λογικό η δήλωση του αυτή έφερε τεράστιες αντιδράσεις, καθώς πολλοί το πήρανε σαν απειλή στους πολίτες αν δεν ψηφίσουν αυτό που θέλει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Η στήριξη του κ. Χάρη Ρώμα στην κα Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή. Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί. Για το καλό του Χαλανδρίου η κα Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος την Κυριακή».