Παραλήρημα Άδωνη κατά Ράμμου- Ο υπουργός Ανάπτυξης έγινε και εισαγγελέας και τον τιμωρεί… με κάθειρξη 10 ετών

Ο Άδωνης Γεωργιάδης γνωστός κυρίως για τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί, επιτέθηκε εκ νέου στον Χρήστο Ράμμο στον απόηχο της πρότασης μομφής για τις παρακολουθήσεις

Άδωνης slider

Κλιμακώνει τις επιθέσεις του προς τον Χρήστο Ράμμο ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σε νέο παραλήρημα με πρωτοφανή επιχειρήματα και νέα χυδαία επίθεση στον Χρήστο Ράμμο επιδόθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην απέλπιδα προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις υποκλοπές των υψηλόβαθμων Ελλήνων στρατιωτικών από την ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο υπουργός Ανάπτυξης παίρνοντας σβάρνα από το πρωί της Παρασκευής τα Ρ/Σ και λίγο πρίν κορυφωθεί η διαδικασία ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας πρώτα στον ΣΚΑΙ και κατόπιν στον Real, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ έχει αγγίξει τα όρια της προδοσίας. Ο Άδωνης Γεωργιάδης αφού για πολλοστή φορά υπεραμύνθηκε του νόμου – συγκάλυψης για την ΕΥΠ , ανέφερε ότι o Xρήστος Ράμμος παίζει πολιτικό παιχνίδι με σκοπό να ο να ρίξει τον Μητσοτάκη, και παραβιάζει τον νόμο για να κάνει αυτά που κάνει.

Έχει παραβιάσει το απόρρητο της ΕΥΠ και αυτό τιμωρείται με κάθειρξη 10 ετών

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέχεια έγινε… και εισαγγελέας και δίκασε τον κ. Ράμμο λέγοντας:

«Αν η διαδικασία ήταν παράνομη, καλώς ο κ. Ράμμος έκανε όσα έκανε. Εάν όμως τηρήθηκε η διαδικασία, ο κ. Ράμμος έχει παραβιάσει το απόρρητο της ΕΥΠ και αυτό τιμωρείται με κάθειρξη 10 ετών. Αυτό λέει ο νόμος. Βέβαια ο κ. Ράμμος εξαιρείται του νόμου, να μου πείτε οι πρόεδροι ανεξάρτητων αρχών δεν υπακούουν στους νόμους…» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ο κ. Ράμμος έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα απάντησε «Το θεωρώ 100%. Αφ’ης στιγμής που ο κ. Ράμμος είναι υπεύθυνος διαρροής νομίμων παρακολουθήσεων της ΕΥΠ, έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα. Είναι προφανές. Έχει τη θεσμική αρμοδιότητα να ενημερώσει αν έχει διαπιστώσει παρανομία, όχι αν έχει διαπιστώσει νομιμότητα».

«Είναι προφανές ότι ο κ. Ράμμος έχει, για κάποιους λόγους που εκείνος γνωρίζει, παίξει πολιτικό παιχνίδι, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του ρόλου του»

Φυσικά τα πολλά γιατί των παρακολουθήσεων ,ειδικά για τον Α/ΓΕΕΘΑ και τους στρατιωτικούς που είχαν τεθεί υπό …ακρόαση από την ΕΥΠ, δεν αναφέρθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Αρκέστηκε να πει ότι οι υποκλοπές ήταν νόμιμες. Τότε πως ανανεώθηκε η θητεία του κ.Φλώρου; Το ερώτημα δεν το έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο κ.Ευάγγελος Βενιζέλος που με νομική επιχειρηματολογία από χθες έχει πει ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ θα έπρεπε να έχει φύγει λόγω της παρακολούθησης του. Με λίγα λόγια ο Άδωνης Γεωργιάδης όποια δικαιολογία προσπάθησε να δώσει πάλι σε αδιέξοδο οδηγεί…

Άρα ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για την δουλειά. Για ποιον λόγο, δεν ξέρω, να τα βρει με τον εαυτό του, για την δουλειά πάντως δεν κάνει» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.